You are here:

THE COMMUNITY

Danmarks største og mest eksklusive bestyrelsesnetværk

The Community har siden Board Networks stiftelse i marts 2012 været kernen i vores aktiviteter.
Hér har vi minimum fire gange om året præsenteret talere, indlægsholdere og paneldeltagere fra den allerøverste hylde af både danske og internationale bestyrelsesformænd, professionelle bestyrelsesmedlemmer, professorer, bestyrelsesrådgivere og andre eksperter.

Relevant for alle typer af bestyrelsesmedlemmer

Uanset om du sidder i bestyrelsen for meget store virksomheder, for SMVer, i startups eller scaleups, i NGOer eller foreninger, så vil emnerne ved The Community’s konferencer typisk ramme så bredt, at det er relevant for dig uanset baggrund. Vores udgangspunkt er således ikke defineret af virksomhedsstørrelse, branche eller ejerskabsform, men har sit ståsted blandt erfarne bestyrelsesmedlemmer samt højaktuelle agendaer.

Inspiration fra øverste hylde

The Community er for dig, som gerne vil engagere dig i Danmarks største bestyrelsesnetværk blandt de mest erfarne og indflydelsesrige bestyrelsesmedlemmer. Det er også i The Community, at du får den suverænt bedste inspiration fra alle dem, der både i Danmark og internationalt sætter bestyrelsesagendaen, ikke bare nu, men også i fremtiden.

 

Strategiske partnere

Sammen med vores strategiske partnere, som pt. består af Deloitte, Gorrissen Federspiel, RiskPoint, Admincontrol, Mannov, Ermitage Partners og Case Rose | InterSearch, planlægger vi datoer og de mest aktuelle temaer med en rullende 12-15 måneders horisont.

Tidligere temaer og indlægsholdere

Gennem årene har vores medlemmer bl.a. hørt indlæg fra bestyrelsesformændene i BlackRock, Unilever, Carlsberg, Bonnier, Nokia, Nordea, Equinor, Vestas, Rolls-Royce, Arla Foods, Danske Bank, Danfoss, Astra Zeneca, ATP, Novo Nordisk, Ferd, EQT, Coloplast, Henkel, Altor, ISS, Genmab, Axcel, Schneider, Sydbank, Tryg, Aker, DSB, Grundfos, FLS, TDC, SAS, Neste, FSN Capital, Telenor, GN, Maersk Drilling, Ratos o.m.fl.
Temaerne har strakt sig mindst lige så vidt; fra internationale corporate governance tendenser og vederlagsforhold, over digitalisering, sustainability og geopolitik, til bestyrelsesevalueringer, generationsskifter, investor relations og M&A – samt meget, meget andet.

Kommende events

“EQ and Cognitive Diversity in the Boardroom”

Mandag d. 20. November 2023 – Bestyrelsens sammensætning ift. kompetencer, og i en vis udstrækning også ift. køns-, alders- og national divetsitet, har længe været i fokus. Undersøgelser viser dog, at de allermest effektive og værdiskabende bestyrelser adskiller sig ved

Læs mere »

priser for medlemskab

Personlig

13.000 kr eks. moms - pr. sæson

Corporate

26.000 kr eks. moms - pr. sæson

The Board

39.000 kr eks. moms- pr. sæson.

Se andre Medlemskaber

THE CHAMBERS

THE CHAMBERS

Er Board Networks nyeste tiltag – etableret i sommeren 2020. The Chambers er mindre grupper på max. 18 medlemmer, der mødes 6 gange pr. sæson.
Læs mere

BOUND FOR THE BOARDROOM

BOUND FOR THE BOARDROOM

Er bestyrelsesarbejdet noget for dig, men er du ikke landet i det professionelle bestyrelseslokale endnu? Så er vores netværk "Bound for the Boardroom" måske noget for dig.
Læs mere

Skriv dig op til at blive kontaktet

Da vi gerne vil sikre det rette match og niveau i grupperne, insisterer vi altid på en personlig dialog, inden vi sender en officiel invitation.

Så skriv gerne til os, så kontakter vi dig hurtigst muligt!

Kontakt Patrick Nielsen direkte for en dialog om Board Network