THE CHAMBERS

Ideen bag

The Chambers stiftede vi midt under Corona-epidemien i juli 2020. Tanken bag var at skabe et lige så stærkt netværk som The Community, blot i en mindre setting med mere fokus på nærhed og fortrolighed, samt ikke mindst på at skabe muligheden for medlemmerne til at få input på deres egen situation.

Formatet for The Chambers

Hvert af vores Chambers er på max. 20 medlemmer, og møderne gennemføres i et interaktivt roundtable-format. Alle møderne afvikles med fokus på et højaktuelt tema, og er hver gang faciliteret af nogle af Danmarks skarpeste eksperter inden for det pågældende område.
The Chambers er for dig, som søger et mindre og fortroligt bestyrelsesforum på højt niveau, hvor fokus er på at danne tætte relationer, og hvor alle emner diskuteres i øjenhøjde blandt gruppens medlemmer.

Inspiration af høj kvalitet

Vi anvender både de nyeste undersøgelser, dagsaktuelle artikler, case-baserede rollespil fra f.eks. INSEAD, IMD, Stanford og Harvard Business School, medlemmernes egne eksempler, eksterne facilitatorer, anonyme danske mini-cases o.m.a. til at italesætte emnerne samt ikke mindst skabe rammerne for det gode, tætte, fortrolige og ikke mindst udviklende netværk, som er The Chambers’ evige ambition.

Deltagerprofiler

Uanset om din baggrund er fra startups og scaleups, fra SMVer eller fra nogle af landets største virksomheder, har vi relevante Chambers-grupper til dig. Alle Chambers er sammensat med fokus på diversitet i både alder, køn, branche og funktionsbaggrund, men det generelle kendetegn for medlemmerne er en høj grad af interesse for bestyrelsesagendaen samt konkret erfaring fra bestyrelseslokalerne.

Sæsonforløb

Hver sæson byder på 5 møder. Alle møder er tematiserede og gennem tiden har vi bl.a. drøftet så forskellige emner som purpose, profit & sustainability, bestyrelsen i krise, strategy excellence, parløb mellem bestyrelse og direktion, HR & talent management, formandens rolle o.m.a.

Rammerne for møderne

Møderne afvikles på skiftende ugedage mellem kl. 15-19 i vores skønne lokaler på Strandvejen i Hellerup med udsigt til Øresund. Alle møder afsluttes med et godt glas vin eller en vand samt en bid brød i form af lækker sushi, tapas eller et udvalg af charcuterie.

LR5540

Kontakt

Kontakt Patrick på patrick@boardnetwork.dk, hvis du gerne vil høre mere om mulighederne for optagelse i landets stærkeste og mest fortrolige netværk for erfarne bestyrelsesmedlemmer.

Medlemskab – Board Network

Board Network er Danmarks stærkeste og mest indflydelsesrige bestyrelsesnetværk.  

Board Network er således et unikt netværk, som udover at fokusere på best practice i bestyrelsesarbejdet også giver medlemmerne adgang til inspiration fra en lang række af både Danmarks og verdens mest erfarne og mest toneangivende bestyrelsesformænd, professorer og rådgivere inden for corporate governance.

Vægten på medlemsmøderne er primært lagt på værdiskabelsen gennem den fremadskuende strategiske og ledelsesmæssige opgave, og i mindre grad på den bagudrettede kontrolopgave i bestyrelsesarbejdet.

For at sikre bedst mulig interaktion og sparring medlemmerne imellem, er Board Network, som landets mest eksklusive bestyrelsesnetværk, forbeholdt medlemmer med relevant erfaring i forhold til bestyrelsesvirket. Optagelse i netværket sker via invitation eller ansøgning om optagelse. Alle ansøgninger om medlemskab vurderes individuelt. Vi optager løbende nye medlemmer inden for alle vores tre medlemskategorier.

priser for medlemskab

the chambers

22.000 kr eks. moms - pr. sæson

The Chambers & The Community

32.000 kr eks. moms - pr. sæson

Se andre Medlemskaber

THE COMMUNITY

THE COMMUNITY

Har været Board Networks platform lige siden stiftelsen i 2012. Her mødes vi fire gange årligt – til tre lukkede medlemsmøder samt ved Den Store Danske Bestyrelseskonference.
Læs mere

BOUND FOR THE BOARDROOM

BOUND FOR THE BOARDROOM

Er bestyrelsesarbejdet noget for dig, men er du ikke landet i det professionelle bestyrelseslokale endnu? Så er vores netværk "Bound for the Boardroom" måske noget for dig.
Læs mere

Skriv dig op til at blive kontaktet

Da vi gerne vil sikre det rette match og niveau i grupperne, insisterer vi altid på en personlig dialog, inden vi sender en officiel invitation.

Så skriv gerne til os, så kontakter vi dig hurtigst muligt!

Kontakt Patrick Nielsen direkte for en dialog om Board Network