the chambers

netværket for det erfarne bestyrelsesmedlem

Ideen bag

The Chambers stiftede vi midt under Corona-epidemien i juli 2020. Tanken bag var at skabe et lige så stærkt netværk som The Community, blot i en mindre setting med mere fokus på nærhed og fortrolighed, samt ikke mindst på at skabe muligheden for medlemmerne til at få input på deres egen situation.

Formatet for The Chambers

Hvert af vores Chambers er på max. 20 medlemmer, og møderne gennemføres i et interaktivt roundtable-format. Alle møderne afvikles med fokus på et højaktuelt tema, og er hver gang faciliteret af nogle af Danmarks skarpeste eksperter inden for det pågældende område.
The Chambers er for dig, som søger et mindre og fortroligt bestyrelsesforum på højt niveau, hvor fokus er på at danne tætte relationer, og hvor alle emner diskuteres i øjenhøjde blandt gruppens medlemmer.

Inspiration af høj kvalitet

Vi anvender både de nyeste undersøgelser, dagsaktuelle artikler, case-baserede rollespil fra f.eks. INSEAD, IMD, Stanford og Harvard Business School, medlemmernes egne eksempler, eksterne facilitatorer, anonyme danske mini-cases o.m.a. til at italesætte emnerne samt ikke mindst skabe rammerne for det gode, tætte, fortrolige og ikke mindst udviklende netværk, som er The Chambers’ evige ambition.

Deltagerprofiler

Uanset om din baggrund er fra startups og scaleups, fra SMVer eller fra nogle af landets største virksomheder, har vi relevante Chambers-grupper til dig. Alle Chambers er sammensat med fokus på diversitet i både alder, køn, branche og funktionsbaggrund, men det generelle kendetegn for medlemmerne er en høj grad af interesse for bestyrelsesagendaen samt konkret erfaring fra bestyrelseslokalerne.

Sæsonforløb

Hver sæson byder på 5 møder. Alle møder er tematiserede og gennem tiden har vi bl.a. drøftet så forskellige emner som purpose, profit & sustainability, bestyrelsen i krise, strategy excellence, parløb mellem bestyrelse og direktion, HR & talent management, formandens rolle o.m.a.

Rammerne for møderne

Møderne afvikles på skiftende ugedage mellem kl. 15-19 i vores skønne lokaler på Strandvejen i Hellerup med udsigt til Øresund. Alle møder afsluttes med et godt glas vin eller en vand samt en bid brød i form af lækker sushi, tapas eller et udvalg af charcuterie.

LR5540

Kontakt

Kontakt Patrick på patrick@boardnetwork.dk, hvis du gerne vil høre mere om mulighederne for optagelse i landets stærkeste og mest fortrolige netværk for erfarne bestyrelsesmedlemmer.

The chambers

PRISER FOR MEDLEMSKAB

Et medlemskab for det erfarne bestyrelesmedlem

the chambers

Årligt kontingent

Pris eks. moms
22.000 kr
  • 5 møder i The Chambers
  • Invitationer til eksklusive arrangementer
the chambers
& the community

Årligt kontingent

Pris eks. moms
32.000 kr
  • 5 møder i The Chambers
  • Invitationer til eksklusive arrangementer
  • 3 møder i Board Network - The Community
  • Den Store Danske Bestyrelselkonference

Se andre Medlemskaber

THE COMMUNITY

THE COMMUNITY

Har været Board Networks platform lige siden stiftelsen i 2012. Her mødes vi fire gange årligt – til tre lukkede medlemsmøder samt ved Den Store Danske Bestyrelseskonference.
Læs mere

BOUND FOR THE BOARDROOM

BOUND FOR THE BOARDROOM

Er bestyrelsesarbejdet noget for dig, men er du ikke landet i det professionelle bestyrelseslokale endnu? Så er vores netværk "Bound for the Boardroom" måske noget for dig.
Læs mere

Få mere information om Board Network

Ønsker du at blive kontaktet angående mere information omkring vores forskellige netværk?