Danmarks førende udviklingsforum
for bestyrelsesmedlemmer

Bestyrelsesnetværk

Board Network er Danmarks mest eksklusive bestyrelsesnetværk og henvender sig direkte til medlemmer af de øverste ledelsesorganer i danske virksomheder, erhvervsdrivende fonde og organisationer.

At være bestyrelsesmedlem kræver betydelig kompetencer. Man er medansvarlig for, at virksomheden træffer de rette beslutninger, udvikler sig og vækster på en forsvarlig måde.

Som en selvfølgelighed medfører det samtidig en stor forpligtigelse til at holde sig ajour med de seneste trends og tendenser på højeste strategiske niveau.

Events Board Network
Board Network The Community

Jakob Stengel

FOUNDER & CHAIRMAN

Bag Board Network – The Danish Professional Directors Association – står Jakob Stengel, som har adskillige års erfaring med at skabe og drive professionelle netværk på højeste niveau i regi af bl.a. Dansk Selskab for Virksomhedsledelse.

Jakob Stengel har i 25 år beskæftiget sig med Corporate Governance samt ledelsesrådgivning, først 10 år i den finansielle sektor, og de seneste 15 år som konsulent og Partner hos flere af headhunterbranchens mest fremtrædende, internationale aktører, i dag i regi af Case Rose / InterSearch.

Jakob virker tillige som bestyrelsesformand og -medlem i en række danske bestyrelser, og har undervist som ekstern lektor på MBA-programmet på CBS.

jsh@boardnetwork.dk

2128 2882

Patrick Stochflet Nielsen

Partner

Patrick har en mangeårig baggrund indenfor professionel networking, og har i mange år arbejdet med salg samt ledelse i mindre startups, blandt andet netværksguiden findnetvaerk.dk. Patrick har desuden tidligere været partner i en IT-formidlingsvirksomhed inden for byggebranchen men har i de sidste 10 år arbejdet mere koncentreret med professionelle networking-løsninger til erhvervslivet. I Board Network er Patrick en af hovedkræfterne bag The Chambers samt Bound for the Boardroom.

patrick@boardnetwork.dk

51 60 00 54

Få mere information om Board Network

Ønsker mere information omkring vores forskellige netværk?