medlemskab

Find det netværk der passer dig bedst

DET VI TILBYDER

Et medlemskab af Bord Network giver dig ikke alene adgang til et stærkt netværk men samtidigt et medlemskab af en stærk organisation.  Board Network er et unikt bestyrelsesnetværk, som fokuserer på Excellence in the Boardroom.  Vægten er derfor lagt på værdiskabelsen gennem den fremadskuende strategiske og ledelsesmæssige opgave, og i mindre grad på den bagudrettede kontrolopgave i bestyrelsesarbejdet.

 

MEDLEMSKABER HOS BOARD NETWORK

THE COMMUNITY

Som medlem af The Community får du adgang til vores største medlemsforum med mere end 300 medlemmer, hvoraf hovedparten har bestyrelseserfaring fra top 200-virksomhederne.

Vores medlemsmøder hér er et konferenceformat og som medlem får du automatisk adgang til de tre årlige, lukkede medlemskonferencer samt Den Store Danske Bestyrelseskonference.

Vores temaer for konferencerne spænder utroligt bredt, men det er de unikke netværksforhold samt ikke mindst de særdeles erfarne både danske og internationale talere, som med deres inspirerende indlæg gør vores konferencer til noget helt specielt.

THE CHAMBERS

Vi lancerede vores mindre roundtable-grupper, The Chambers i sommeren 2020, og helt fra starten har disse grupper været en stor succes.

Målgruppen for The Chambers er dem, der sidder i de aktive bestyrelser og gerne vil møde ligesindede.

Vi benytter os af nogle af de dygtigste netværksfacilitatorer inden for bestyrelsesarbejde, og giver gennem artikler, undersøgelser, cases, rollespil og ikke mindst gensidig medlemssparring, medlemmerne mulighed for hele tiden at tilegne sig både ny generel inspiration og konkret individuel sparring

Bound for the boardroom

I 2021 søsatte vi vores nyeste initiativ; Bound for the Boardroom.

Målgruppen for Bound for the Boardroom er dem, der har arbejdet C-level, står lige på tærsklen til den første bestyrelsespost eller som lige har fået deres første post.

Her giver vi dig indsigt i alle facetter af bestyrelsesarbejdet – men samtidig også en masse inspiration til at finde vejen ind til bestyrelseslokalet gennem sparring på din bestyrelses-profil, opbygning af dit bestyrelses-brand, adgang til headhuntere og “aktive ejere” som kapital- og venturefonde, samt ikke mindst mentoring-seancer med nogle af landets mest erfarne bestyrelsesformænd.

Bound for the Boardroom er ikke endnu en bestyrelsesuddannelse – men et praktisk fokuseret udviklingsforum for ambitiøse bestyrelseskandidater

Få mere information om Board Network

Ønsker du at blive kontaktet angående mere information omkring vores forskellige netværk?